fbpx

Probabil că ați auzit, sau dacă nu, vă anunțăm cu bucurie și mândrie că Municipiul Slobozia s-a calificat în finala competiției pentru titlul de Capitală a Tineretului din România 2025!

📌De ce CTR 2025?

Pentru că Slobozia își dorește să devină, pentru un an, capitala progresivă a tuturor tinerilor din România. Pentru că Slobozia își dorește să creeze contexte în care tinerii din toată țara să se poată exprima liber și să poată simți cu adevărat că vocile lor sunt ascultate. Pentru că Slobozia își dorește ca prin activitățile și acțiunile din cadrul programului CTR 2025 să creeze o comunitate puternică locală și județeană, în care să vibreze energia #YoungAndFree și care să fie un exemplu de bună practică la nivel național.

📌Cum a fost drumul nostru până aici?

După prima rundă în care am prezentat candidatura noastră, a tinerilor dornici să aducă o schimbare considerabilă în viața orașului, și mai ales după observațiile primite din partea juriului … ne-am adunat în cele două centre dedicate tinerilor din Slobozia – Centrul de Educație Nonformală și Centrul Multifuncțional pentru Tineret, am conturat o viziune mult mai clară asupra a ceea ce înseamnă CTR 2025 și mai ales ce ne dorim noi să realizăm și le-am așternut pe hârtie. Așa că ne-am pornit motoarele și am trecut la treabă!

Ne dorim ca toți tinerii din Slobozia să se elibereze de temeri, de prejudecăți, de manipulare și de traume… și să aibă o singură voce! Să aibă un cuvânt de spus și să devină un exemplu pentru toți tinerii din județ, și chiar din țară! #FreeYourMind.

♥ Ne dorim ca în 2025 să transformăm Slobozia într-un hub de conectare, de creativitate și de colaborare care să dea șansa tinerilor să lupte pentru visurile lor. Așa că nu mai sta și alătură-te grupului nostru!

📌Tu ce ai dori să fie Slobozia atunci când va fi Capitala Tineretului din România?

Puteți afla mai multe detalii despre Capitala Tineretului din România accesând următorul link.

#FreeYourMind
#capitalatineretului2025

Share This